Bergsportspecialisten met jarenlange ervaring

Family Adventure is het geesteskind van Helena Debedts en Jeroen Schurmans, allebei bergsportspecialisten en trotse ouders. Samen liggen ze aan de wieg van ‘Mountain Moments’, waar ook X-Adventure (actieve reizen voor volwassenen) toe behoort. Het doel? Mensen mee op sleeptouw nemen en ze laten kennismaken met de pracht van de bergen en het avontuur dat daar schuilt. 

Gezinnen

Hét reisconcept voor gezinnen

Voor gezinnen met kids vanaf 6 jaar en van allerlei samenstelling. Bij ons boek je een groeps- of individuele reis waarbij je spontaan wegdroomt.

Gidsen

Eigen gidsenteam

Nederlandstalige gidsen en animatoren, in huis opgeleid, begeleiden je van je eerste afdaling tot je grootste sprong.

Authenticiteit

Authenticiteit ten top

Eén grote familie die geleid wordt door gepassioneerde buitensporters en ouders met meer dan 20 jaar ervaring.

X-Academy: onze eigen canyoningschool! 

Smaakte jouw canyoningervaring naar meer? Dan geven we je de mogelijkheid om een opleiding te volgen tot zelfstandig canyoneer en zelfs tot canyon-gids. Dat kan al vanaf 14 jaar! 

Surf naar www.x-academy.be voor meer details, of kom op zaterdag 26 januari om 17u naar de infoavond in de Family Adventure Travel Room in Boom. Tot binnenkort!

X-Academy

Over Mountain Moments

Uit hun passie voor bergsporten en reizen startten Helena en Jeroen in 2004 hun eerste reizen vol actie en avontuur onder de naam X-Adventure. Even later gevolgd door Family Adventure, een succesvol reisaanbod voor actieve gezinnen.

Het kwaliteitslabel ‘Mountain Moments’ staat voor reizen ‘pur sang’ met respect voor de natuur en met uitdagingen op ieders niveau, in een ontspannen sfeer en samen met gelijkgestemden.

Lifelong Exploring

Onvergetelijke activiteiten

 

Laat je inspireren op een info-avond! 

Family Adventure reizen zijn telkens onvergetelijke ervaringen waar het plezier van afspat. Wil je graag al een voorproefje van het avontuur dat je gezin te wachten staat? Laat je dan inspireren tijdens een van onze info-avonden. 

Maak kennis
Info-avonden

Ontvang de brochure

Downloaden

Info-avonden

Maak kennis

Er nog niet helemaal uit?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en
ontvang een persoonlijk reisvoorstel.

We helpen je verder