Ons team

Helena Debedts

Helena is één van de drijvende krachten achter Family Adventure en zet daar alles op alles om actieve gezinnen te blijven uitdagen. Na jarenlange actie op het terrein als buitensportgids kan ze zich uitleven in een eigen bedrijf dat ze samen met Jeroen uit de grond stampte.

Als trotse moeder van twee schatten van dochters weet ze het gezinsleven te combineren met het runnen van een zaak. Ze heeft een scherpe neus voor de wensen van onze reizigers en schaaft het aanbod voortdurend bij. Je vindt haar elke zomer gegarandeerd terug in de streek waar voor haar alles begon en waar de Spaanse taal, de ongekende natuurpracht en niet te vergeten de lekkere Somontano-wijnen een stukje 'thuis' zijn geworden.

Jeroen Schurmans

Zijn passie voor bergsporten en reizen brachten hem ertoe om samen met Helena in 2004 Family Adventure op te richten en het voortouw te nemen voor de professionele uitbouw van canyoning in Vlaanderen. 

Als hoofd van de X-Academy is Jeroen verantwoordelijk voor het opleiden en kwalificeren van de volgende generatie buitensportbegeleiders. Zijn onverzadigbare verkenningsdrang zorgt verder ook voor een continu verfrissend reisaanbod. Hij blijft immer trouw aan zijn grote bergsportliefde en trekt jaarlijks een uitdagende expeditie voor de ervaren canyoneers.

Dries Schurmans

Onze kampen zijn voor Dries een tweede thuis. Hij is er opgegroeid en heeft alles van jongs af aan mee uitgebouwd. Als jarenlang saissonnier is hij dan ook onze onbetwiste terreinexpert.

Dries houdt van de vakantiesfeer en weet je met zijn aanstekelijke lach steeds te verleiden tot een onvergetelijk feestje. Veel meer dan de baas is hij de vriend van al onze mensen ter plaatse. Voor deze energieke persoonlijkheid is niets te veel gevraagd en hij zal dan ook niet rusten vooraleer alles loopt zoals het hoort.

Arjen Ceulemans

Arjen is onze lokale spil. Hij zorgt ervoor dat op onze locaties alles reilt en zeilt. Zelf al jarenlang actief als buitensport saissonnier, dwingt hij een natuurlijk respect af van het lokale team.

Samen met Jeroen zorgt hij daarnaast voor het goede verloop van het opleidingstraject binnen de X- Academy. En wie zin heeft om het gidsenteam te vervoegen kan ook niet om Arjen heen. Naast het opleiden en sturen van het ganse gidsenteam is hij ook zelf nog steeds actief als begeleider van de Family Adventure vakanties.

Jasmien Ampe

Tijdens de buitensportstage van haar opleiding Lichamelijke Opvoeding belandde Jasmien voor het eerst op onze canyoningreizen. Ze keerde vrij snel terug als gids en sinds 2010 leidde ze als saissonnier heel wat gezinsvakanties in goede banen.

Onlangs besloot ze haar jarenlange terreinkennis ook tijdens de winter aan te wenden en sinds December 2018 is zij je eerste contact met onze organisatie. Ze luistert naar jou en adviseert op maat. Ze heeft al onze reizen en activiteiten aan den lijve ondervonden en denkt graag mee out of the box voor jouw unieke beleving. Zorgzaam en punctueel als ze is maakt ze jouw reis tiptop in orde. 

Maarten Simons

Reeds vanaf het eerste jaar zette Maarten zijn schouders onder de technische en professionele begeleiding van onze avontuurlijke vakanties. 

Naast zijn job als professioneel brandweerman neemt hij sinds 2011 als veiligheidscoördinator voortdurend nieuwe activiteiten en ontwikkelingen onder de loep en leidt zo alle Family Adventure reizen in veilige banen.