Añisclo Mountain Camp

Avontuur in het Hart van de Bergen (Spanje)

Dit basecamp is gelegen onder het schattige dorpje Puyarruego. Dit is ons eerste en grootste basecamp, vanwaar we al jaren opereren voor al onze familie en groepsreizen. Het kamp ligt centraal in de Pyreneeën en vlak aan de rand van het nationaal park Ordesa y Monte Perdido. Hier kun je de wildernis van de bergen ervaren, in al zijn facetten. Onze actieve programma's en canyon specials bieden avontuurlijke uitdagingen voor het hele gezin.

Añisclo Mountain camp is een plaats om echt thuis te komen Na een uitdagende dag met een verfrissende rivier en een uitgestrekt speelterrein, inclusief een volleybalveld.

Ontdek dit basecamp

Pineta Mountain Valley

Een bergavontuur in Pineta, Bielsa (Spanje)

Stap in de ruwe schoonheid van de Pineta Vallei in Bielsa en beleef de meest unieke bergervaring. Dit ruime kamp biedt een prachtig uitzicht op de majestueuze bergwanden van de vallei en beschikt over een uitgestrekt speelterrein voor de kinderen. Neem een verfrissende duik in het zwembad of de nabijgelegen rivier, en ontdek de vele activiteiten en programma's die we aanbieden op dit Familiekamp.

Ontdek dit basecamp

Ligüerre Lake Paradise

Water fun op en rond het El Grado meer (Spanje)

Het Lake Paradise Camp in Ligüerre de cinca is gelegen aan het prachtige El Grado-meer. Hier kan je genieten van een oase van rust, omringd door water. Ons gezellige basecamp biedt de perfecte uitvalsbasis voor ontspanning en watersportavonturen, zoals kajakken en suppen. Na een dag vol activiteiten kan je ontspannen aan onze supergezellige bar en genieten van de serene sfeer van Liguerre de Cinca. Deze locatie staat garant voor onvergetelijke momenten vol adventure & chill.

Ontdek dit basecamp

Ledro Green valley

Avontuur in de Dolomieten (Italië)

Laat je betoveren door de groene natuurpracht van de Dolomieten op het Ledro Green valley Camp. Gelegen aan het Ledromeer, biedt dit kleine gezellige basecamp een unieke La bella Italia ervaring. Geniet van de heerlijke Italiaanse keuken en de warme gastvrijheid van het pittoreske dorpje Tiarno di Sopra. Dit basecamp nabij Ledro is de perfecte plek om te ontspannen, de natuur te verkennen en samen met je gezin onvergetelijke Italiaanse momenten te beleven.

Ontdek dit basecamp

Individuele gezinsreizen en op maat reizen

Ontdek de individuele reizen