Onvergetelijke avonturen

Met hopen ervaring, massa’s terreinkennis en heel wat passie stellen we al superlang onvergetelijke gezinsavonturen samen. Avonturen waarin iedereen zijn gading vindt, van kind over tiener tot volwassene en in welke gezinssamenstelling dan ook.

Canyoning

Uitgerust als een echte klimmer volg je met je kids een rivierroute langs steile wanden, grave glijbanen en waanzinnige watervallen. Wandelen, klimmen, glijden, springen en rapellen: onze gids leidt je via de mooiste rotswanden naar een onvergetelijk schouwspel.

Slackline

Uitgevonden door bergsporters als activiteit voor wanneer het weer te slecht was in de hooggebergten, nu een wereldwijd bekende discipline. Stap voor stap van boom naar boom. Slacklinen is een combinatie van focus, balans en enorm veel fun.

Via Ferrata

Knoop de riemen, touwen en gespen: tijdens via ferrata baan je je via een staalkabel de weg langs ladders, trapjes, hang- en touwbruggen, op pad naar oogverblindende landschappen. Groot en klein zetten de eerste pioniersstappen op onontgonnen terrein.

Kajak

Peddels in de aanslag? Laat de kajaks te water! Ronddobberen op een idyllisch blauwgroen meertje is op zich al een strak plan, maar Family Adventure maakt het nog specialer door je de beste peddelskills te tonen en de plezierigste waterspelletjes te organiseren. Langs verdronken dorpjes, stille baaien en vredige stranden kom je oog in oog te staan met de schoonheid van de natuur. Een fijne combo van rust en actie.

Rotsklimmen

Klimgordel aan, knopen gelegd, wegop naar boven! Samen met je klimpartner bedwing je rots tot rots tot aan de top. Met de handigste klimtechnieken in je hoofd help je elkaar vooruit. Beginnende of gevorderde klimmer: wij stippelen voor jou een uitdagend en fun parcours uit.

Stand-up paddle

Verken het prachtige El Grado meer vanop een SUP. Tijdens deze fijne evenwichtsoefening genieten we op een unieke manier van het prachtige landschap. Bovendien een top work-out!

Rafting

In een rubberen raft bedwingen jullie een kolkende rivier. Uiteraard met je gids, die de stroom uit z’n duimpje kent. Samen sturen, peddelen en kreetjes slaken van plezier tijdens de stroomversnellingen.

*De -14 jarigen stappen na het standaard gedeelte uit om samen met de animatie nog wat leuke spelletjes te spelen. Ondertussen krijgen de deelnemers van 14 jaar en ouder, samen met de volwassenen, de kans om een extra spannend verlengstuk te trotseren.

Archery tag

Leer werken met pijl en boog waarna het een heus duel zal worden! Bij archery tag werk je in team en schiet je als een echte Robin Hood pijlen (met een zacht/niet scherp raakvlak) af op de tegenstander.

Boulderen & touwparcours

Al boulderend je weg naar boven op onze klimwand. Boulderen is een toegankelijke manier van klimmen waar geen gordels, touwen of beveiliging aan te pas komen. Klimroutes op dit lage parcours zijn voor ieder toegankelijk en uitdagend.

Family Trophy

Wie Family Trophy zegt, denkt spontaan aan Expeditie Robinson. Net zoals in het tv-programma testen we hier ook jullie evenwicht, verbeeldingskracht en probleemoplossend vermogen. De vuurstick mag je thuislaten maar verwacht je alvast aan een stevig staaltje hersengymnastiek met onze creatieve breinbrekers, uitdagende oriëntatieloop en verrassende proeven. En de sterkste Robinsons? Die gaan naar huis met de Family Trophy na een meeslepend finalespel!

Trekking

Bottines geknoop, stevig ontbeten: let's go! We vertrekken immers op één van de vele prachtige trekkings van de regio. Ontdek prachtige watervallen, fenomenale vergezichten en imposante bergmassieven. Kids die niet graag wandelen? Niet in deze setting!

 

 

Paardrijden

Genietend in het zadel banen we ons een weg langs de steile rotsformaties, kronkelende wegeltjes en charmante dorpjes. Door de typische Spaanse en relaxte aanpak voelt zowel de beginneling als ervaren ruiter zich in deze uitdagende omgeving meteen op zijn gemak. Een must-do voor de actieveling die eens op een andere manier de fantastische panorama’s van de Pyreneeën wil bewonderen.

Touwenparcours

Ingeklikt, go! Vandaag kruipen we in een superknap touwenparcours dat volledig door het bos slingert. Overwin hindernissen, zet wilde stappen op de apenbrug en maak kennis met een tokkelbaan die je hart sneller doet slaan. Een bloedstollende deathride maakt het vervolgens helemaal af. Kleine en grote durvers kunnen hier volledig loosgaan!

Adventure trail

Al wandelend, klauterend en met behulp van een touwenparcours dalen we af door de Suertes-kloof. De verschillende ziplines en mini deathrides laten ons hart sneller slaan en genieten van de omgeving. In de namiddag gaan we naar de rivier om verschillende rappels van de brug te doen. Kan jij ondersteboven rappellen?

Parapente

Wie er ooit van gedroomd heeft om te kunnen vliegen, ziet z’n droom dankzij parapente in vervulling gaan! Loop samen met een ervaren instructeur de helling af, laat je meevoeren door de wind en wordt beloond met een arendszicht over de bergen. Terwijl jij ‘I believe I can fly!’ zingt houdt je parapente je hoog in de lucht, zodat je lekker lang van het ultieme spektakel kan genieten. Wie weet vlieg je na een opleiding wel solo?

Hydrospeed

Getooid in neopreenpak, met een stevig drijvend bord onder je lijf en vinnige vinnen aan je voeten daal je zonder vrees een rivier af. Kies zelf hoe snel je langs eventuele rotsen navigeert: chill en rustig of lekker actief. Voor dit spannende wateravontuur moet je boven 1m50 zijn. Voor de rest: 0 restricties!

E-bike

Wat electrische 'beenkracht' kan je wel gebruiken in de prachtige Ledro vallei. Op en neer door het groene landschap kan je met de E-bikes een heel eind komen. Panoramische uitzichten genoeg om uit te kiezen.

Waterski, wakeboard, pedalo

Watercruisers, unite! Wij laten de ‘banana loca’ en het vliegend tapijt te water, voor een hele dag sun & fun aan een magnifiek meer. Zin in actie? Trek dan je stoute ski’s aan voor een rondje waterskiën of wakeboarden. Of hou het gewoon chill op de pedalo. Eén ding is zeker: je zal je arm- en beenspieren kunnen gebruiken!