Gerust op reis

Gerust op reis met een solide Belgische organisatie.

Boek je zomerreis 2022 met extra corona-garanties

Lees er meer over in dit blog-artikel.

 

Aangesloten bij GARANTIEFONDS REIZENGarantiefonds

Het Garantiefonds beschermt u als reiziger wanneer uw reisorganisator financieel onvermogend, of met andere woorden failliet wordt verklaard. Zij zorgen ervoor dat u uw reis kan voortzetten zonder extra kosten, of dat u uw voorschot of reissom terugkrijgt.

Family Adventure wordt jaarlijks nauwgezet gescreend: zowel onze financiële situatie alsook onze structuur en werking worden grondig geanalyseerd. Zo kan u er dus vanop aan dat u bij een gezond, betrouwbaar en slagvaardig reiskantoor uw reis boekt.

Download de folder van het garantiefonds.

Vind ons op de ledenpagina van het Garantiefonds.

 

Veiligheidslabel 'APPROVED SAFETY PRACTICES'

Na een anderhalf jaar durende audit binnen het BFNO-Begeleidingssysteem Veiligheid en Milieuzorg, behaalde Family Adventure in november 2012 als vierde Belgische organisatie dit prestigieuze kwaliteitslabel.

Met een uitstekend opgeleid gidsenteam, geruggesteund door een professionele veiligheidsstructuur en een grondig uitgewerkt veiligheidsprotocol, kan u dus op beide oren slapen dat uw reis bij Family Adventure in handen is van een organisatie waarbij veiligheid een absolute prioriteit is.

Family Adventure is tot nu toe de enige Belgische reisorganisator die dit label behaalde.

Meer weten over dit veiligheidslabel.

Vind ons op de ledenpagina van BFNO (onder LifeLong Exploring bvba)

BFNO

 

Lid van BFNO: BeroepsFederatie van Natuursport Onderneminge

De BFNO verenigt vennootschappen (geen vzw's dus) die op professionele basis natuursporten organiseren. Zeer belangrijk is de in 1997 afgesloten groepspolis BA (burgerlijke aansprakelijkheid) die zowel BA-uitbating áls BA-beroepsaansprakelijkheid dekt, welke uniek is in België en enkel door BFNO-leden kan onderschreven worden. BFNO werkte sinds 2003 tevens het 'Begeleidingssysteem Veiligheid en Milieu' uit. (zie hoger) en zorgde voor een degelijke overeenkomst omtrent interimarbeid in de outdoor-sector.

Bekijk hier de gedragscode die wij als BFNO-lid ondertekenen.

 

ECOE

Lid van ECOE: European Confederation of Outdoor Employers

Opgericht in 2008 is EC-OE de stem van de professionele outdoor-wereld maar dan op Europees vlak (een Europese BFNO dus). Zij hebben als doel kwaliteit en veiligheid in onze sector te garanderen door oa veiligheidsnormen te standardiseren en structuur te brengen in de reglementeringen omtrent beroepsgidsen over gans Europa.

Met als belangrijkste werkpunten de professionalisering en mobiliteit van werknemers in de outdoor sector is het dus ook hun doel om uw buitensportvakantie binnen de meest professionele lijnen te laten verlopen.

Met BFNO als voorzitter van deze Europese koepel, is ook Family Adventure lid van EC-OE en werken wij actief mee aan deze professionalisering.