Een avontuurlijke vakantie voor élk gezin

Voor gezinnen, in alle vormen

Eenouder-, meerouder- en nieuw samengestelde gezinnen,... voor ons gaat het om wie je bent. We reizen samen en iedereen helpt elkaar. Zo doen we niet aan een speciale singleprijs voor eenoudergezinnen, en kan je een busrit naar je bestemming fixen om niet alleen te moeten rijden. Eens in de bergen ontmoet je gezinnen zoals de jouwe: young, spirited & playful in allerlei vormen.

Alle gezinnen

Van 6 tot 17-jarigen

Een reis spannend voor het hele gezin: speels voor je nieuwsgierige 6-jarige, uitdagend voor je oudere tieners. Wij splitsen ouders en kids niet op, waardoor de familiebanden vanaf dag één gesterkt worden.

Elke uitdaging ga je als gezin samen aan. Wij zorgen voor de coole leeftijdgenootjes, zodat je als ouder écht kan genieten. Terwijl je kids vrienden voor het leven maken en zich te pletter amuseren, geniet jij van ontspanning en een frisse sangria.

Alle leeftijden

Voor alle niveaus

Klim je voor het eerst, dan sla je een flater? Toch niet! Bij Family Adventure hoort iedereen erbij en zijn onze activiteiten aangepast aan het niveau van elke deelnemer. Leeftijdsverschillen vormen geen probleem en zin voor avontuur is belangrijker dan voorkennis of conditie! Van first-timer tot ervaren bergsporter: er is voor elk wat wils. Elke uitdaging is aangepast aan de leeftijd van jou en je telgen. 

Voor alle niveaus

3 stijlen voor eindeloos avontuur

Onze trips zijn zo uniek als je gezin. One size fits all werkt niet in reizen. Met 30 jaar ervaring op zak en met jullie in gedachten, hebben we 3 eigen manieren ontwikkeld om de adembenemende bergen met ons te beleven. 

Ontvang de brochure

Downloaden

Info-avonden

Maak kennis

Er nog niet helemaal uit?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en
ontvang een persoonlijk reisvoorstel.

We helpen je verder