Boeken

Canyon Special - Ordesa

Añisclo Mountain Camp
Groepsreis
  • Leeftijd
    12+
  • Dagen
    8
  • Prijs
    Op aanvraag

Hét avontuur voor canyoningfanaten

Boek deze trip

Memorabele momenten voor jou en je gezin

De canyon specials zijn er voor gezinnen die al lang niet meer aan hun eerste canyon toe zijn! Tijdens deze reis ontdek je nieuwe canyons en schakel je een trapje hoger in ontzagwekkende kloven vol glijbanen, sprongen en rappels. Als afwisseling zoeken we het ook een dagje hoog en droog op de rotswand tijdens een klimsessie en gaan we al wandelend op zoek naar de magnifieke vergezichten in de buurt van ons familiekamp. 

Door ons geregeld
Onvergetelijke momenten, door ons geregeld
Like minded
Reis met gezinnen zoals de jouwe
Alle bergavonturen
Proeven van alle bergavonturen
Waterratten
Voor de echte waterratten
Gidsen en animatie
Nederlandstalige gidsen & animatie
Basecamp
Een basecamp om bij weg te dromen

Weekprogramma

DAG

1

Welkom (terug) in Puyarruego-Escalona

Vandaag start een onvergetelijk familie-avontuur. Je komt op eigen houtje of in onze auto-car toe in het Family Adventure basecamp. ‘s Avonds leggen we je al meteen in de watten met verfrissende sangria, hemelse tapas en verse paella. Na het blije terugzien met je berggidsen, werp je een eerste blik op de sterrenhemel en weet je dat je terug thuis bent.

DAG

2

Opfrissing canyontechnieken + aqualibi canyon

Na een ontbijt om je vingers bij af te likken trekken we op verkenning in Ordesa. We kijken wat er nog is overgebleven van jullie touwenkennis en duiken al snel een eerste canyon in om. Na vandaag zijn jullie helemaal klaar om een versnelling hoger te schakelen.

DAG

3

Rotsklimmen en apenbrug

Klimgordel aan, knopen gelegd, wegop naar boven! Samen met je partner bedwing je rots tot rots tot aan de top. In dit pareltje van een klimgebied is er voor elk wat wils, klein of groot, ervaren of net niet, iedereen vindt er de perfecte klimroute. Ook de durfals vergeten we niet: we eindigen de dag immers met een superleuke apenbrug.

DAG

4

Experience canyon: naar hart van de bergen

Bottines geknoopt, stevig ontbeten: let’s go! Marcheer langs diep ingesneden canyons waar Moeder Natuur jarenlang vrij spel kreeg. Speciale gesteentes wekken verwondering op bij jezelf en je kids, je weet wat er leeft en groeit en ervaart volledige vrijheid.

DAG

5

Vrije dag - optie hydrospeed mogelijk (*)

Klaar voor de volgende adrenaline rush? Vandaag leer de je Esera rivier bedwingen. Uiteraard met je gids, die de stroom op z'n duimpje kent. Met een body-board in de hand en zwemvliezen banen jullie zelf een weg door de rivier. Zelf sturen, rotsen ontwijken en kreten slaken van plezier tijdens de stroomversnellingen. Wie vindt de beste route?

DAG

6

Trekking: op zoek naar magnefieke vergezichten

Een heerlijk geurende koffie, tjirpende krekels en dat wauw uitzicht over de bergen. Het wordt haast een vast ochtendritueel. Vandaag worden de wandelschoenen ons beste maatje, maak je op voor een heuse wandeling! We gaan op zoek naar magnifieke vergezichten in de buurt van ons familiekamp. Wie weet spot je wel één van de majestueuze giersoorten in het luchtruim?

DAG

7

Technische canyon: diep de bergen in

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, zetten je zintuigen vandaag op scherp en laten je met nieuwe ogen kijken. Tijdens deze technische canyon volgen we de loop van de natuur, langs kabbelende riviertjes, kristalheldere zwemvijvers maar vooral ook majestueuze watervallen.

DAG

8

Een laatste keer de berglucht opsnuiven

Met de drankjes van de avond ervoor nog in je benen, schuif je aan voor een laatste royaal ontbijt in een adembenemend kader. Gepakt en gezakt met tal van nieuwe reiservaringen ben je klaar voor de terugtocht. 

Op maat van je kids

 

Prijzen en Boeken

Elke inschrijving is per persoon. Er kan optioneel gekozen worden voor bijpassende opties. Er wordt steeds 30% voorschot betaald bij boeking.

Datum Camping Familietent Chalet Op aanvraag vanaf 6 personen
Week 3: Za 13/07 - Za 20/07 € 885 € 965 € 1087 Op aanvraag
Week 4: Za 20/07 - Za 27/07 € 885 € 965 € 1087 Op aanvraag
Week 5: Za 27/07 - Za 03/08 € 885 € 965 € 1087 Op aanvraag
Week 6: Za 03/08 - Za 10/08 € 885 € 965 € 1087 Op aanvraag

Wat is inbegrepen

Gidsen en animatie

Nederlandstalige gidsen & animatie

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, begeleiden je van je eerste afdaling tot je grootste sprong. 

Basecamp

Een basecamp om bij weg te dromen

Neem een duik in het zwembad of de rivier, of praat na over je heldendaden in de loungebar bij een fris drankje. 1001 ontspanningsopties aan je voeten.

Intro the wild

7 nachten into the wild

Back to nature, into the wild, zonder in te boeten aan comfort. Onze selectie slaapplekken zorgt voor een heerlijke nachtrust en biedt een antwoord voor elk budget.

Top maaltijden

3 topmaaltijden per dag

Lokale ingrediënten, heerlijke streekgerechten & culinaire ervaringen om je innerlijke mens te sterken & je vingers bij af te likken.

Like minded

Reis met gezinnen zoals de jouwe

We geloven dat momenten beter worden als je ze kan delen. 
Ontmoet ouders zoals jij, terwijl je telgen zich vermaken met leeftijdsgenoten.

Waterratten

Voor de echte waterratten

In onze ‘Rivers & waterfalls’-trips breng je je tijd door in, op en naast het water. Dring door tot het hart en de ziel van de bergen.

Door ons geregeld

Onvergetelijke momenten, door ons geregeld

Jullie focus? Samen ontdekken en samen genieten. Wij regelen de rest.

Optie

Neem een reisverzekering

Vallen onze activiteiten niet onder de voorwaarden in je polis voor ‘naam verzekering’, dan kan je steeds via Family Adventure een verzekering afsluiten.

Optie

Kies je vervoer

Kom met je eigen vervoer of laat je voeren in de Family vans. We vertrekken vanuit de verschillende centrumsteden en rijden je naar elk bergavontuur.

Voor wie?

Dit avontuur is er voor berggeiten die, net als wij, niet uit het water weg te slaan zijn, en graag tot in het hart & de ziel van de bergen doordringen. 

Eenoudergezin, meeroudergezin of in een nieuwe samenstelling? Onze actieve gezinsvakanties zijn op maat van families, in welke vorm ook.

Canyoning-ervaring is hier wel vereist. Enkel deelnemers die al minstens 2 Family Adventure reizen op hun palmares hebben staan, kunnen deelnemen. 

Canyon Special - Ordesa

Download de brochure

Downloaden

Deel deze trip

Start je avontuur.

 

Boeken