20/12/2021

Boek je reis met 100% gemoedsrust

Onzekerheden troef in deze tijden, daarom willen we je graag absolute zekerheid bieden dat je met een gerust hart je zomerreis kan boeken én beleven. We maakten onze reizen nog veiliger dan ze al waren en zorgen ervoor dat als ze toch in het water vallen, je zonder kopzorgen van de volgende kan beginnen dromen.

Je geld veilig

Reisrestricties? Geld terug!

Is er op het moment van afreis een negatief reisadvies en moeten wij dus de reis annuleren, dan betalen we je reissom integraal terug binnen de 2 weken. Je kan er ook steeds voor kiezen om kosteloos om te boeken naar een andere periode of de volgende zomer.

Flexibel omboeken? Neem de flex-optie!

‘Bang om te reizen’ of ‘zin om te wijzigen’, vallen nooit onder een annuleringsverzekering. Omdat we begrijpen dat dit nu meer dan ooit redenen zijn om je vakantieplannen te wijzigen, bieden we in 2022 de flex-optie aan (€89/gezin).
Met de flex-optie kan je zonder een reden te moeten opgeven en tot 5 weken vooraf je reis kosteloos omboeken naar een andere periode in 2022 of naar zomer 2023. Gaat de reis door maar voel je je er om een of andere reden toch niet comfortabel bij om af te reizen? Dan verplaatst je dus zonder de gebruikelijke annuleringskosten naar een andere periode.

Tip: Vroege vogels die boeken voor 1 februari krijgen deze optie helemaal gratis:-)

Zelf annuleren? Gedekt door Allianz.

Een gebroken been, een andere job, herexamens, ziekte en jawel ook ziekte door Covid: als je in de onmogelijkheid bent om op reis te vertrekken en een annuleringsverzekering afsloot bij onze partner Allianz, betalen zij je reissom volledig terug (de verzekeringspremie zelf wordt nooit terugbetaald). Let wel, het moet een door de polis gedekte annuleringsreden zijn. In de jaarpolissen is zelfs annulering owv quarantaine gedekt.
Bekijk de Allianz Covid-dekkingen in een notendop, of lees de uitgebreide Allianz FAQ - Coronavirus.  

Lees hier meer over de polissen en premies.

Je reissom is veilig, ook in moeilijke tijden.

Door onze aansluiting bij het Garantiefonds Reizen ben je als reiziger beschermd tegen een faillissement. Je boekt je reis dus bij een financieel gezond en betrouwbaar reiskantoor. We zijn het voor alle duidelijkheid nog helemaal niet van plan, maar mocht het ooit zo ver komen dan zorgen zij ervoor dat je het voorschot of de reissom van je pakketreis terugkrijgt.

 

Je reis veilig

Veilig op reis, nóg meer dan anders.

Met dank aan een geweldig topteam, fantastische reizigers en een resem extra corona-maatregelen, slaagden we erin om van zomer 2021 een echt succes te maken. Op 2 reizigers na, bleven onze reizen Coronavrij.

Ziek op reis? Gedekt door Allianz.

Raak je op reis gekwetst of ziek en sloot je een reisbijstandsverzekering af bij onze partner Allianz dan nemen zij de medische kosten en eventuele repatriëring op zich. Ook ziekte door Covid valt hieronder met uitzondering van reizen naar een rood gebied. Lees meer over Allianz & Corona maatregelen of bekijk hier de Allianz Covid-dekkingen in een notendop. 
Lees hier meer over de polissen en premies.

Actieve natuurreizen, ideaal in coronatijden.

Los van extra veiligheidsmaatregelen en garanties hebben onze reizen sowieso al de beste troeven voor reizen in corona-tijden. Kleinschalig, in dunbevolkte regio’s, bereikbaar met je eigen wagen en steeds in de gezonde buitenlucht!