Boeken

Ledro Short Adventure

Italië
Individuele reis
  • Leeftijd
    6+
  • Dagen
    4
  • Prijs
    Vanaf €556

Ontdek de highlights van Ledro

Boek deze trip

Outdoor experience in Italië

Duik in het hart van de Italiaanse Alpen met onze Short Adventure in Ledro. Dit vierdaagse avontuur is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een korte maar intense ervaring, waarbij je de hoogtepunten van de Italiaanse outdoor scene beleeft. Bereid je voor op een reeks avontuurlijke activiteiten in een van de meest adembenemende regio's van Italië.

Door ons geregeld
Onvergetelijke momenten, door ons geregeld
Alle bergavonturen
Proeven van alle bergavonturen
Zenmomenten
Avontuur en zenmomenten
Waterratten
Voor de echte waterratten
Gidsen en animatie
Nederlandstalige gidsen & animatie
Optie
Neem een reisverzekering

Eén van de mogelijke scenario’s voor je reis

1

Meet & greet met de gids

Vandaag start een onvergetelijk familie-avontuur. Je komt op eigen houtje toe en verkent het familiehotel. Eens geïnstalleerd ontmoet je de gids die je onze gids die samen met jullie de week overloopt. ‘s Avonds nip je van je eerste verfrissende apero genietend van de sterrenhemel, gevolgd door een eerste culinaire hoogvlieger.

2

Canyoning, de koningin der bergsporten

Na een ontbijt om je vingers bij af te likken trekken we op verkenning in de Dolomieten. We zoeken een rotswand uit en leren jou en je kids werken met touwen, gordels en musketons. Na de eerste initiatie trekken we meteen een canyon in, waar jullie als pro’s aan een rotswand hangen en gezwind richting begane grond afdalen.  

3

Via Ferrata (6j+) of Klimmen (-6j)

Klik, set, go! Vandaag baan je je een weg langs ladders, trapjes, hang- en touwbruggen om op plekjes te komen waar je tijdens een normale wandeling nooit zou geraken. Einddoel? Cima Capi, een bergtop van waar je een adembenemend uitzicht hebt op het Gardameer.

*klimmen: Klimgordel aan, knopen gelegd, wegop naar boven! Samen met je partner bedwing je rots tot rots tot aan de top. Een adembenemend avontuur waarbij we je heuse klimskills aanleren.

Snuif de berglucht op langs kanjers van valleien, laat je blik vallen op bergdorpjes waar de tijd bleef stilstaan, en deel je spannendste vakantieverhalen met je kids.

4

Hoog en droog op het prachtige touwparcours

Klimgordel aan, uitleg aangehoord, wegop naar boven! We bedwingen het knappe touwenparcours dat volledig door het bos slingert. Je bent uren zoet met deze boswandeling die de grond nooit raakt :-). Hoeveel hindernissen verslaan jullie? 

Op maat van jouw kids 

 

Prijzen en boeken

Elke inschrijving is per persoon. Er kan optioneel gekozen worden voor bijpassende opties. Er wordt steeds 30% voorschot betaald bij boeking.

Vanaf € 556     Op aanvraag

 

Vrijblijvend reisvoorstel

Bovenstaande prijzen obv een gezin van 4 personen waarvan 2 kinderen tot 12 jaar, en obv 7 nachten (of 4 nachten bij short adventures) 

Deze programma's hebben vaste activiteitspakketten, wel kies je volledig zelf welk logement jullie voorkeur geniet en of je er nog wat extra dagen aan vastmaakt. 
Neem contact op voor een vrijblijvend reisvoorstel. 

Wat is inbegrepen

Gidsen en animatie

Nederlandstalige gidsen & animatie

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, begeleiden je van je eerste afdaling tot je grootste sprong. 

Alle bergavonturen

Proeven van alle bergavonturen

In onze trips voor Adventure Mix maak je kennis met een hele reeks aan bergavonturen, zodat je alles een keertje kan proberen en beleven.

Door ons geregeld

Onvergetelijke momenten, door ons geregeld

Jullie focus? Samen ontdekken en samen genieten. Wij regelen de rest.

Optie

Neem een reisverzekering

Vallen onze activiteiten niet onder de voorwaarden in je polis voor ‘naam verzekering’, dan kan je steeds via Family Adventure een verzekering afsluiten.

Optie

Kies je vervoer

Kom met je eigen vervoer of laat je voeren in de Family vans. We vertrekken vanuit de verschillende centrumsteden en rijden je naar elk bergavontuur.

Voor wie?

Dit avontuur is er voor gezinnen die alles een keer willen zien én proberen. Denk aan de ultieme kennismaking met de bergen, daar waar adrenaline en natuurlijke schoonheid samenkomen.

Eenoudergezin, meeroudergezin of in een nieuwe samenstelling? Onze actieve gezinsvakanties zijn op maat van families, in welke vorm ook.

Je hebt geen ervaring nodig en geeft zelf het ritme aan. Wil je een dagje overslaan? Onze gidsen kennen het gebied als hun broekzak en delen graag de verborgen parels.

Dolomiti Experience

Download de brochure

Downloaden

Deel deze trip

Start je avontuur.

 

Boeken