Boeken

Adventure Cocktail

Añisclo Mountain Camp
Groepsreis
  • Leeftijd
    6+
  • Dagen
    8
  • Prijs
    Vanaf € 684

Avonturenmix voor echte waterratten

Boek deze trip

Memorabele herinneringen voor jou en je gezin

Gezinnen die niet bang zijn van natte voeten kiezen voor de Adventure Cocktail. We verkennen de Spaanse Pyreneeën vanuit de rivieren, meren en canyons in en rond het Nationaal Park Ordesa. Tijdens deze actieve gezinsvakantie spring je in een raft, ga je op zoek naar prachtige vergezichten en verken je het meer vanuit je kajak. Je gaat (misschien wel voor het eerst!) rotsklimmen en duikt in één van de ontzagwekkende canyons die de streek rijk is.

Door ons geregeld
Onvergetelijke momenten, door ons geregeld
Like minded
Reis met gezinnen zoals de jouwe
Alle bergavonturen
Proeven van alle bergavonturen
Top maaltijden
3 topmaaltijden per dag
Gidsen en animatie
Nederlandstalige gidsen & animatie
Basecamp
Een basecamp om bij weg te dromen

Weekprogramma

Dag

1

Neerstrijken in Puyarruego-Escalona

Je memorabel familie avontuur start vandaag. Je komt op eigen houtje of in onze auto-car toe in het Family Adventure basecamp. ‘s Avonds maak je kennis met je berggidsen en reisgenoten, genietend van de sterrenhemel en een eerste culinaire hoogvlieger.

Dag

2

Maak kennis met cliffjumpen, touwtechnieken en rapellen

Na een ontbijt om je vingers bij af te likken verkennen we het gebied, het grootste kalksteengebergte ter wereld. We zoeken een rotswand uit en leren jou en je kiddo’s werken met touwen, gordels en musketons. Na vandaag hangen jullie als pro’s aan een rotswand en dalen jullie gezwind richting begane grond. Het volgende streekgerecht wacht immers al.

Dag

3

Experience canyon: dring door tot in het hart van de bergen

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, zetten je zintuigen vandaag op scherp en laten je met nieuwe ogen kijken. Samen zetten jullie je eerste stapjes in een echte canyon. We volgen de loop van de natuur, langs kabbelende riviertjes, majestueuze watervallen en kristalheldere zwemvijvers. Speels voor je nieuwsgierige 6-jarige, grensverleggend voor je tiener.

Dag

4

Vrije dag - optie rafting mogelijk (*)

Klaar voor de volgende adrenaline rush en het king-of-the-world gevoel? Vandaag leer je de Esera rivier bedwingen. Uiteraard met je gids, die de stroom op z’n duimpje kent. In een rubberen bootje varen jullie de rivier af. Jullie leren samen sturen, peddelen en kreten slaken van plezier tijdens de stroomversnellingen. Je grenzen zachtjes verleggen of liever uitdagend? Je gids kneedt de route naar jullie voorkeur.

Dag

5

Rotsklimmen en apenbrug

Klimgordel aan, knopen gelegd, wegop naar boven! Samen met je partner bedwing je rots tot rots tot aan de top. In dit pareltje van een klimgebied is er voor elk wat wils, klein of groot, ervaren of net niet, iedereen vindt er de perfecte klimroute. Ook de durfals vergeten we niet: we eindigen de dag immers met een superleuke apenbrug.

Dag

6

Trekking: op zoek naar magnifieke vergezichten

Een heerlijk geurende koffie, tjirpende krekels en dat wauw uitzicht over de bergen. Het wordt haast een vast ochtendritueel. Vandaag worden de wandelschoenen ons beste maatje, maak je op voor een heuse wandeling! We gaan op zoek naar magnifieke vergezichten in de buurt van ons familiekamp. Wie weet spot je wel één van de majestueuze giersoorten in het luchtruim?

Dag

7

Met de kajak het Medianomeer op

Als afsluiter trekken we naar het Medianomeer voor een knappe kajaktochtDe inhammen langs de rand van het meer herbergen de coolste spots waar we van rotsen springen, waterspelen doen en van een lekkere picknick genieten.

Dag

8

Een laatste keer de berglucht opsnuiven

Met de drankjes van de avond ervoor nog in je benen, schuif je aan voor een laatste royaal ontbijt in een adembenemend kader. Gepakt en gezakt met tal van nieuwe reiservaringen zijn jullie klaar voor de terugtocht.

Op maat van jouw kids

 

Prijzen en Boeken

Elke inschrijving is per persoon. Er kan optioneel gekozen worden voor bijpassende opties. Er wordt steeds 30% voorschot betaald bij boeking.

 

Datum Camping Familietent Chalet    
Week 3: Za 13/07 - Za 20/07 € 749 € 829 € 951 Boek met bus Boek nu
Week 4: Za 20/07 - Za 27/07 € 749 € 829 € 951 Boek met bus Laatste plaatsen
Week 5: Za 27/07 - Za 03/08 € 749 € 829 € 951 Boek met bus Laatste plaatsen
Week 6: Za 03/08 - Za 10/08 € 749 € 829 € 951   VOLZET

 

 

Vrijblijvend Reisvoorstel

Kinderkorting t.e.m. 11j: € 25pp.

Optie rafting mogelijk vanaf € 46pp.

Alle prijzen zijn excl; dossierkosten (€ 35 per dossier) en reisverzekering (optioneel vanaf € 26,40 pp)
Transport h/t naar Spanje en ter plaatse (busvervoer mogelijk aan € 190pp)

Wat is inbegrepen

Alle bergavonturen

Proeven van alle bergavonturen

In onze trips voor Adventure Mix maak je kennis met een hele reeks aan bergavonturen, zodat je alles een keertje kan proberen en beleven.

Like minded

Reis met gezinnen zoals de jouwe

We geloven dat momenten beter worden als je ze kan delen. 
Ontmoet ouders zoals jij, terwijl je telgen zich vermaken met leeftijdsgenoten.

Gidsen en animatie

Nederlandstalige gidsen & animatie

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, begeleiden je van je eerste afdaling tot je grootste sprong. 

Basecamp

Een basecamp om bij weg te dromen

Neem een duik in het zwembad of de rivier, of praat na over je heldendaden in de loungebar bij een fris drankje. 1001 ontspanningsopties aan je voeten.

Intro the wild

7 nachten into the wild

Back to nature, into the wild, zonder in te boeten aan comfort. Onze selectie slaapplekken zorgt voor een heerlijke nachtrust en biedt een antwoord voor elk budget.

Top maaltijden

3 topmaaltijden per dag

Lokale ingrediënten, heerlijke streekgerechten & culinaire ervaringen om je innerlijke mens te sterken & je vingers bij af te likken.

Door ons geregeld

Onvergetelijke momenten, door ons geregeld

Jullie focus? Samen ontdekken en samen genieten. Wij regelen de rest.

Optie

Neem een reisverzekering

Vallen onze activiteiten niet onder de voorwaarden in je polis voor ‘naam verzekering’, dan kan je steeds via Family Adventure een verzekering afsluiten.

Optie

Kies je vervoer

Kom met je eigen vervoer of laat je voeren in de Family vans. We vertrekken vanuit de verschillende centrumsteden en rijden je naar elk bergavontuur.

Voor wie?

Dit avontuur is er voor Adventure mixers. Perfect voor gezinnen die alles een keer willen zien én proberen. Denk aan de ultieme kennismaking met de bergen, daar waar adrenaline en natuurlijke schoonheid samenkomen.

Eenoudergezin, meeroudergezin of in een nieuwe samenstelling? Onze actieve gezinsvakanties zijn op maat van families, in welke vorm ook.

Je hebt geen ervaring nodig en geeft zelf het ritme aan. Wil je een dagje overslaan? Onze gidsen kennen het gebied als hun broekzak en delen graag de verborgen parels van je actieve familiereis.

Adventure Mix

Download brochure

Downloaden

Deel deze trip

Start je avontuur.

 

Boeken