home
family-adventure avontuurlijke vakantie met kids reizen met tieners survival vakantie

HET FAMILY ADVENTURE TEAM

Een team van specialisten

Onze jarenlange ervaring als reiziger en als gids, elk op ons eigen domein, zorgt voor de onschatbare terreinkennis en de passie waarmee we jouw avontuurlijke gezinsvakantie precies tot die unieke belevenis maken. Ooit begonnen als een uit de hand gelopen hobby, staat nu een sterk team van reisprofessionals voor je klaar die hun enthousiasme voor actieve reizen en buitensporten graag met je delen zodat ook jullie die prachtige avonturen kunnen beleven.

 

Helena Debedts | Reisspecialist Avontuurlijke Gezinsvakanties

HELENA DEBEDTS - Productontwikkeling & Reisspecialist Spaanse Pyreneeën

Helena was al sinds 1999 actief als buitensportgids in de Spaanse Pyreneeën wanneer ze samen met Jeroen in 2004 X-Adventure oprichtte (nu LifeLong Exploring) waaruit 2 jaar later Family Adventure ontstond. Als licentiaat LO en Frans Moniteur Federal werd ze de eerste voorzitter van Canyon Team Vlaanderen en schreef ze in 2009 mee aan de eerste VTS Initiator Canyoning.
Zij is momenteel de drijvende kracht achter het Family Adventure kantoor in België en zet daar alles op alles om actieve gezinnen te blijven uitdagen.

Haar passie voor reizen bracht haar ondertussen op heel wat verdere bestemmingen maar de Spaanse Pyreneeën laten haar nooit meer los. Je vindt haar elke zomer gegarandeerd nog enkele weken in de streek waar voor haar alles begon en waar de Spaanse taal, de ongekende natuurpracht en niet te vergeten de lekkere Somontano-wijnen een stukje 'thuis' zijn geworden.

 

LISA VAN DORP - Reisspecialist Spaanse Pyreneeën

Lisa besloot om van haar passie een beroep te maken en koos na 5 jaar aan de universiteit voor een functie binnen de toerismesector. Haar uitgesproken passie voor (berg)sport en de Pyreneeën vertaalt zich in een lange reis-CV. Door haar voorliefde voor het avontuur en de bergen, was het dan ook meteen thuiskomen bij Family Adventure.
Ieder jaar zakt zij af naar de Pyreneeën om er de sfeer van onze familiekampen op te snuiven en samen met onze gezinnen alle activiteiten te beleven. Bij haar ben je dus aan het juiste adres voor al je praktische vragen, een voorstel op maat of persoonlijk reisadvies.