home
familie groep canyoning actieve gezinsreizen actieve gezinsreizen eenoudergezin avontuur actieve_gezinsvakantie_via_ferrata avontuurlijke vakantie kids rafting

UITDAGENDE BESTEMMINGEN VOOR AVONTUURLIJKE GEZINNEN

In groep of individueel naar unieke natuurgebieden

Onze avontuurlijke groepsreizen zijn volledig georganiseerd en ideaal voor gezinnen met kids die leeftijdsgenootjes een must vinden voor hun gezinsvakantie.

Wie wil ondergedompeld worden in de vele bergsporten die de Spaanse Pyreneeën rijk zijn, kan terecht in de Adventure Cocktail. Liefhebbers van de meest spectaculaire bergsport canyoning vinden dan weer hun gading in de Canyon Mix. De prachtige natuur van het Nationaal Park Ordesa zal je ontdekken tijdens een van de vele trekkings of dagtochten, maar je kan ook kennismaken met rafting, via ferrata of rotsklimmen in de Ordesa Explorer of de Aqua Trail.

De individuele familiereizen zijn er voor gezinnen die hun actieve vakantie graag heel intensief met het gezin beleven boordevol quality time.Voor het actief ontdekken van de Spaanse Pyreneeën vind je op onze site alvast een aantal suggesties maar we werken graag een volledig reisprogramma uit voortbouwend op je wensen en ideeën.

uitdagende bestemmingen voor avontuurlijke gezinnen reizen met kids naar unieke natuurgebieden family adventure canyoning met het gezin