home
actieve vakantie kinderenfamily-adventure avontuurlijke vakantie met kids family-adventure actieve familie vakantie reizen met tieners actieve gezinsvakantie actieve gezinsvakantie

ONZE LOKALE PARTNERS

evenveel passie, even professioneel

Wat we zelf doen, doen we lang niet altijd beter dus gaan we voor onze lokale partners ook steevast op zoek naar mensen met eenzelfde professionaliteit,een onmetelijke enthousiasme en een passie voor hun job die zijn gelijke niet kent. Zo kunnen wij op beide oren kunnen slapen dat je avontuurlijke gezinvakantie lokaal op wieltjes verloopt.

Indira lokale partner familiereizen naar Nepal

JOSERO EN PAQUI

Wild water werd Josero met de paplepel ingegeven. Na zijn deelname met het Spaanse kayakteam aan de Olympische spelen in Barcelona (1992) nam hij Eseraventura, het raftingbedrijf van zijn vader, over.

De winter brengen hij en Paqui door als ski-instructor in het Spaanse skigebied Benasque. En in de zomer varen ze samen met hun team raftingprofessionals de kolkende Esera-river af per raft, hydrospeed of kayak.

 

Raquel & Juan Jose, partners Pyreneeën

RAQUEL EN JUAN JOSE

Vlakbij onze uitvalsbasis in Escalona bevindt zich het kantoor van Solomonte, een Spaans buitensportbedrijf met een jarenlange ervaring in de streek. Aan het hoofd staan Raquel en Juan Jose, twee gepassioneerde berggidsen met een onvoorwaardelijke liefde voor de Pyreneeën en het Ordesa Nationaal Park.

Hun gidsen nemen je mee op pad in een 4x4 die je toegang verschaft tot de fraaiste plekjes van de Pyreneeën. Met veel plezier delen ze hun uitgebreide kennis over de unieke flora en fauna van de streek, waaronder de machtige lammergieren.