home
actieve gezinsreis canyoning survival actieve gezinsreis kamelen tocht ladakh actieve gezinsreis tubing gezin trekking himalaya canyoning met de kids

AVONTUURLIJKE REIZEN VOOR INDIVIDUELE GEZINNEN

Individueel, maar toch georganiseerd

Hoewel de aanwezigheid van leeftijdsgenoten tijdens een gezinsvakantie een heuse meerwaarde kan betekenen voor zowel kinderen als ouders, kiezen gezinnen er even vaak voor om de intense ervaring die een avontuurlijke reis kan zijn enkel met het gezin te beleven. Zowel tijdens de actieve als de rustige momenten ben je op elkaar aangewezen en het ritme van je vakantie bepaal je volledig zelf. Vergelijk met de groepsreizen.

DE TROEVEN VAN ONZE INDIVIDUELE REIZEN

  • Professionele en gekwalificeerde gidsen
  • Een reis op jouw ritme en volgens je persoonlijke wensen
  • Onze jarenlange ervaring in de streek
  • Uitstekende lokale contacten
  • Uitgebreide offertes en duidelijke prijzen

ACTIVITEITEN

De programma's op onze site zijn voorbeelden van mogelijke reizen naar de Spaanse Pyreneeën. Wil je echter een stevigere trekking of net wat rustiger, mag het wat sportiever of wil je er liever wat cultuur bij? Of wil je een korter of net een langer verblijf? Dat kan. Alle reizen zijn perfect aanpasbaar aan je wensen.

Wij nemen graag de tijd om te luisteren naar je wensen en maken een persoonlijke offerte op maat.

REISBEGELEIDING

De begeleiding van de activiteiten geven we enkel in handen van zeer professionele en gekwalificeerde gidsen. Vaak zijn dit onze eigen Nederlandstalige buitensportgidsen, maar evengoed werken we met gidsen van onze lokale partners waarmee we ondertussen al meer dan 10 jaar nauw samenwerken.

avontuurlijk reizen met tieners canyoning
kinderen canyoning
family adventure actieve vakantie kids actieve vakantie gezin met kinderen family adventure