home
actieve gezinsreis vakantie met kinderen actieve vakantie met tieners actieve familiereis actieve gezinsvakantie adventure reis gezin

AVONTUURLIJKE GROEPSREIZEN VOOR GEZINNEN

Beleef je gezinsvakantie met leeftijdsgenoten voor de kids

Met andere gezinnen op vakantie gaan, is niet alleen een meerwaarde voor de kinderen die maar al te graag met hun nieuwe vriendjes op stap gaan. Ook de ouders krijgen zo meer ruimte om te genieten van hun reis. Waar de kinderen elkaar vinden, beleven de ouders immers ook leuke momenten samen op het terras of gezellig natafelend. Tijdens de activiteiten is het de gids die leidt. Zo kunnen de ouders zich ten volle concentreren op waar een gezinsvakantie tenslotte om draait: samen ontdekken en samen genieten. Vergelijk met de individuele reizen.

DE TROEVEN VAN ONZE GROEPSREIZEN

  • Professionele en gekwalificeerde gidsen
  • Uitsluitend Nederlandstalige gezinnen
  • Gegarandeerde afreizen
  • Volledige begeleiding en omkadering
  • Optimale groepssfeer door gelijkgestemde gezinnen
  • Authentiek avontuurlijk, maar toch luxueus en aan een scherpe prijs

LOKALE OMKADERING

Naast de uitsluitend gekwalificeerde gidsen wordt lokaal ook voor de volledige reis een uitstekende begeleiding voorzien.

In de Spaanse Pyreneeën is het voltallige begeleidersteam Nederlandstalig. Overdag nemen de gidsen je mee op actieve uitstap. Zij worden hierin bijgestaan door een van onze enthousiaste animatoren die zich nadien ook garant stellen voor een uitgebreide avond-animatie voor kinderen én ouders.

Op de groepsreizen naar de Himalaya is er steeds een Nederlandstalige reisleiding voorzien en werken we samen met een lokale Engelstalige gids.

ACTIVITEITEN

In onze programma's bieden we een waaier van uitdagende natuurgebonden activiteiten aan. Van een pittige week tot eentje met wat meer rustdagen, elke avontuurlijke familie vindt er ongetwijfeld zijn ideale vakantie. De verschillende leeftijdscategorieën dragen tevens bij aan een nog optimalere beleving voor de kinderen.

GROEPSREIZEN

Zonder evenwel te raken aan de noodzakelijke quality-time en de intense momenten van samen-beleven om de band tussen de gezinsleden te kunnen aanhalen, gaan we in deze groepsreizen dus samen met andere gezinnen op pad. Aan de programma's in de Spaanse Pyreneeën nemen wekelijks een 8-tal gezinnen deel. Tijdens de activiteiten zelf ga je echter op stap in groepen van 14 tot 15 deelnemers om een vlot verloop van de activiteit te kunnen waarborgen. Ook de Himalaya verkennen we in kleine groepjes van 3 à 4 gezinnen.

avontuurlijke vakantie met kids leeftijdsgenootjes actieve vakantie kinderen canyoning actieve familie vakantie samen met andere gezinnen actieve gezinsvakantie Family Adventure