home

AVONTUURLIJKE FAMILIEVAKANTIES - Waarom voor ons kiezen:

  • Uitsluitend professionele en gediplomeerde gidsen
  • Meer dan 15 jaar eigen ervaring op elke bestemming
  • Reisconcepten voor een intense gezinsbeleving
  • Authentiek avontuurlijk maar toch luxueus
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Klein kantoor met persoonlijk reisadvies door specialisten

ACTIEF DE NATUUR VERKENNEN SAMEN MET JE KINDEREN

Family Adventure, dat zijn actieve vakanties voor avontuurlijke gezinnen in prachtige natuurgebieden ver weg van het massatoerisme. Met de nadruk op ‘actief beleven’ is een Family Adventure vakantie zo veel meer dan louter samen op reis gaan. Samen avonturen beleven, samen nieuwe dingen ontdekken en samen grenzen verleggen, maken van jullie vakantie gegarandeerd een intense ervaring.

Ieder gezin op zoek naar nieuwe uitdagingen en een actieve vakantie, is bij ons aan het juiste adres. Eenoudergezinnen, nieuwe gezinnen en traditionele gezinnen: iedereen met zin voor avontuur kan bij ons terecht voor een onvergetelijke vakantie.

EXPERT IN AVONTUURLIJKE GEZINSREIZEN: INDIVIDUEEL OF IN GROEP

Wie graag geniet van een volledig uitgestippelde reis, kan terecht bij onze avontuurlijke groepsreizen. Die zijn ideaal voor families op zoek naar leeftijdsgenootjes voor hun kinderen.

De Adventure Cocktail dompelt je onder in de vele bergsporten die je kan uitproberen in de Spaanse Pyreneeën. Voor de liefhebbers van canyoning, de allercoolste bergsport, is er het Canyon Mix programma. De pracht van het Nationaal Park Ordesa ontdek je tijdens een wondermooie trekking of dagtocht, maar je maakt ook kennis met rafting, via ferrata of rotsklimmen in de Ordesa Explorer of de Aqua Trail.

De ongerepte natuur van Zweeds Lapland ligt aan je voeten met de Sami Summer. Op het programma staan onder meer bushcraftgeheimen, rafting en husky’s.

Kiezen voor onze individuele familiereizen, staat gelijk aan een actieve vakantie vol intense momenten en boordevol quality time. Op onze website vind je alvast enkele suggesties voor een actieve ontdekkingstocht in de Himalaya of de Spaanse Pyreneeën. We werken echter graag een reisvoorstel uit op maat van jullie ideeën en wensen.

Welk avontuur je ook kiest, bij Family Adventure ben je zeker van oprecht en persoonlijk reisadvies. We kiezen er immers bewust voor om enkel zelf ontwikkelde programma’s voor te stellen.

avontuurlijke_gezinsvakantie_spanje actieve_familiereis_lapland gezinsvakantie nepal

FAMILY ADVENTURE: PASSIE EN ERVARING

Specialisten met een jarenlange passie en ervaring, dat zijn de bouwstenen van het Family Adventure-team. In 1999 begeleidden Helena Debedts en Jeroen Schurmans onze eerste avontuurlijke gezinnen doorheen de Spaanse Pyreneeën. Rik Van Belle stoelt op meer dan 20 jaar terreinkennis om jouw Himalayareis te ontwerpen. Onze prachtige programma’s in Lapland getuigen dan weer van de onmetelijke passie van Brent D’Hooge voor het Hoge Noorden. Zij worden bijgestaan door Gudrun Van den Branden en Marijke Van Looy die dankzij hun avontuurlijke reismicroben heel wat reiservaring hebben die ze graag met je delen. Bij hen kan je steeds terecht voor persoonlijk reisadvies. Neem gerust contact op met één van ons om jullie avontuurlijke reisplannen te bespreken.

 

Family Adventure is een reisproduct van LifeLong Exploring bvba, een solide reisorganisatie die lid is van het Garantiefonds Reizen en een vergunning heeft van Toerisme Vlaanderen (lic A 7263).